siden 2006

Velkommen til Multiwood

Multiwood ApS blev etableret i 2006 af Jens Gudmund Hansen. Vi har vores beliggenhed i skønne grønne omgivelser på Sydfyn.

Multiwood beskæftiger sig med eksport af juletræer fra egne plantager. Vi er i dag et lille sammenholdt team bestående af 5 mand, som hver især har en stor kompetence og ikke mindst passion inden for produktion og juletræets opvækst. Vi sætter alle en ære i, at både produktion, logistik og administration fungerer i et stort fællesskab. Det er vigtigt, at omgivelserne omkring os er præsentable, samt vores kunder syntes, at det er lærerigt og hyggeligt at besøge Multiwood.

Kontoret ligger på Dyndkrogvej 5, 5600 Faaborg. Vi har i alt med vores forpagtede- og egne arealer ca. 140 ha med juletræer.

Vores historie

I de første spæde år beskæftigede Multiwood sig hovedsageligt med eksport af blomster og juletræer. Men efterhånden som årene gik, blev interessen for juletræer og pyntegrønt større, og det blev primært der arbejdskraften blev lagt.

I sommeren 2008 besluttede Gudmund Hansen at udvide staben en smule. Derved blev Linda Vitten ansat, hun skulle beskæftige sig med de administrative opgaver og diverse Ad hoc. Samtidig blev der også bygget nye lokaler, som bestod af et kontor og en lagerhal med egen læsseplads.

Efterhånden som årene gik, blev der mulighed for flere egne plantager med juletræer, så Multiwood fik brug for at udvide staben yderligere. I 2011 blev Daniel Dézsi ansat som produktionsansvarlig. Han skulle beskæftige sig med kulturpleje af plantagerne rundt på Fyn. Derefter blev Mojzi Zsolt ansat som produktionsassistent i 2014. Sidst med ikke mindst kom Arturas Gataveckas i starten af 2017 også som produktionsassistent. De 3 herre har et rigtigt godt team sammen, som alle sætter en ære i at produktionen fungerer optimalt.

I årenes løb har vi også haft et par elever ansat hos Multiwood. De startede begge i mesterlære i henholdsvis 2013 og 2015, hvor de skiftevis var i praktik og havde undervisning på Skovskolen. Den ene blev udlært som Skov- og Naturteknikker, og den anden som skov og naturteknikker-assistent, og valgte derefter at læse videre til Skytte.

Mange års erfaring med dyrkning og salg af juletræer

Hos Multiwood sætter vi en ære i at dyrke og sælge juletræer, som vi også selv vil have stående hjemme i stuen.

Vores fem medarbejdere har alle en stor passion for produktion af juletræer og sætter en ære i at sikre, at hvert enkelt grantræ får den mest optimale behandling. Vi er med hele vejen fra træerne er helt små og bliver plantet og hen over den grundige kulturpleje, og til juletræet bliver høstet og er klar til salg. Vi står for alle faser af produktionen af juletræerne, så vi kan være sikre på at kunne stå fuldt ud inde for kvaliteten, når du køber juletræer gennem os.

Vi beskæftiger os med eksport af juletræer, som hovedsaligt kommer fra egenproduktion samt lidt opkøb fra danske producenter. Vores produktion af juletræer er af typen nordmannsgran, og du kan læse mere om nordmannsgran juletræer her.

 
Ud over salg af juletræer kan vi også tilbyde kultur-, pleje og rådgivning indenfor juletræsproduktionen til diverse samarbejdspartnere. 

​​

Ingen opgaver er for store…

Medarbejdere

Salg & indkøb

Direktør

Gudmund Hansen

Mobil: +45 20 33 03 59

gudmund​@multiwood.dk

Produktion

Produktionsansvarlig

​Daniel Dézsi

Mobil: +45 31 24 06 70


Produktion

Produktionsassistent

​Arturas Gataveckas​

Lager

Produktionsassistent

​Mojzi Zsolt​

Bogholderi

​Adminstration

​​Linda Vitten

Tlf. +45 20 33 04 14

linda@multiwood.dk

Præsentationsvideo​

For at se denne Youtube video skal du acceptere marketing cookies

Administrer samtykke

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke

Find vores kontaktoplysninger herunder

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Firmainformation

Multiwood ApS

Dyndkrogvej 5, 5600 Faaborg

Klik her for rutevejledning

CVR: 29309779

Kontaktinformation

​Telefon: 64 76 11 00
​Mail: gudmund@multiwood.dk

Kontakt os for et god tilbud