uk

Præsentation af Multiwood

Velkommen til Multiwood

Multiwood ApS blev etableret i 2006 af Jens Gudmund Hansen. Vi har vores beliggenhed i skønne grønne omgivelser på Sydfyn.

Multiwood beskæftiger sig med eksport af juletræer fra egne plantager. Vi er i dag et lille sammenholdt team bestående af 5 mand, som hver især har en stor kompetence og ikke mindst passion inden for produktion og juletræets opvækst. Vi sætter alle en ære i, at både produktion, logistik og administration fungerer i et stort fællesskab. Det er vigtigt, at omgivelserne omkring os er præsentable, samt vores kunder syntes, at det er lærerigt og hyggeligt at besøge Multiwood.

Kontoret ligger på Sønderhjørnevej 8, 5600 Faaborg og vi har vores lagre på Sønderhjørnevej 6 og Dyndkrogvej 5, 5600 Faaborg.

Vi har i alt med vores forpagtede- og egne arealer ca. 160 ha med juletræer og pyntegrønt.

Lidt historie…

I de første spæde år beskæftigede Multiwood sig hovedsageligt med eksport af blomster og juletræer. Men efterhånden som årene gik, blev interessen for juletræer og pyntegrønt større, og det blev primært der arbejdskraften blev lagt.

I sommeren 2008 besluttede Gudmund Hansen at udvide staben en smule. Derved blev Linda Vitten ansat, hun skulle beskæftige sig med de administrative opgaver og diverse Ad hoc. Samtidig blev der også bygget nye lokaler, som bestod af et kontor og en lagerhal med egen læsseplads.

thumblarge_multi_wood_21

Efterhånden som årene gik, blev der mulighed for flere egne plantager med juletræer, så Multiwood fik brug for at udvide staben yderligere. I 2011 blev Daniel Dézsi ansat som produktionsansvarlig. Han skulle beskæftige sig med kulturpleje af plantagerne rundt på Fyn. Derefter blev Mojzi Zsolt ansat som produktionsassistent i 2014. Sidst med ikke mindst kom Arturas Gataveckas i starten af 2017 også som produktionsassistent. De 3 herre har et rigtigt godt team sammen, som alle sætter en ære i at produktionen fungerer optimalt.

I årenes løb har vi også haft et par elever ansat hos Multiwood. De startede begge i mesterlære i henholdsvis 2013 og 2015, hvor de skiftevis var i praktik og havde undervisning på Skovskolen. Den ene blev udlært som Skov- og Naturteknikker, og den anden som skov og naturteknikker-assistent, og valgte derefter at læse videre til Skytte.

I dag…

Multiwood sætter som sagt en stor ære i, at plantagerne skal have den mest optimale behandling, så der kommer det største og bedste udbytte ud af det. Den erfaring vi har skabt igennem årene, syntes vi var meget interessant, og besluttede at bruge den i andre sammenhæng. Det har givet os en masse erfaringer og knowhow i branchen.

Så i dag bruger vi alle vores samlede kræfter og viden i teamet på hovedsaligt eksport af juletræer.

Vi beskæftiger os med vores egne træer - lige fra de er helt små, og bliver plantet - og med hele kulturplejen i vækstperioden, som et juletræ har behov for, for at give det bedste resultat, samt med høsten og det kæmpe logistikarbejde, som ligger bag hele perioden.

Vi tilbyder rådgivning og vejledning i andre juletræsplantager, samt vi foretager en del diverse kulturpleje hos forskellige juletræsleverandører.

Multiwood står altid klar, og det ville glæde os, hvis I vil komme på besøg på Sydfyn.

Ingen opgaver er for store…

Medarbejdere

Salg og indkøb

​Direktør

Gudmund Hansen

Mobil: +45 2033 0359

gudmund​@multiwood.dk

Produktion

Produktionsansvarlig

Daniel Dézsi

Mobil: +45 3124 0670

Lager

Produktionsassistent​

Mojzi Zsolt

Produktion

​Produktionsassistent

Arturas Gataveckas

Bogholderi

​Linda Vitten

Tlf. +45 2033 0414

linda@multiwood.dk

Find os her

Dyndkrogvej 5​​, 5600 Faaborg

​Kontakt os

Tlf.: 64 76 11 00

Send os en mail

gudmund@multiwood.dk

Firma

CVR: 29309779