​se vores udvalg

Juletræer - Abies Nordmannia

​Nordmannsgran juletræer (Abies Nordmannia)

Danskernes foretrukne juletræ er en nordmannsgran og med god grund. Det flotte og kegleformede træ med mørkegrønne og blanke nåle er noget for sig og pynter smukt i ethvert hjem. Hos Multiwood er vi specialiserede i dyrkning og eksport af juletræer af typen nordmannsgran. Her på siden kan du nemt danne dig et overblik over, hvilke typer af nordmannsgran juletræer, du kan købe gennem os. 

Mangeårig egenproduktion af Nordmannsgran

Hos Multiwood har vi mange års erfaring med egenproduktion af Nordmannsgran juletræer, og vi kan således vejlede vores kunder i den bedst mulige pleje af dem. Vi er stolte af at levere nogle af de bedste Nordmannsgran juletræer til den danske juletræsbranche.

Vores hold af dygtige medarbejdere er med fra start til slut i dyrkningen af nordmannsgran juletræerne, så vi til fulde kan stå inde for kvaliteten af hvert eneste nordmannsgran juletræ, vi sender afsted til erhvervskunder i både Danmark, Ungarn og Tyskland.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere. Vi byder også gerne vores kunder velkommen på Dyndkrogvej 5 i Faaborg.

Køb og salg af juletræer på Fyn til hele Europa

Multiwood ApS er en virksomhed, som har specialiseret sig i salg af juletræer, og som er beliggende på Sydfyn ved Bøjden i Faaborg. Det er muligt at købe juletræer hos os fra 1. november og frem til 1. december, men vi byder dig også gerne velkommen på vores plantager i årets andre måneder. 

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke

Find vores kontaktoplysninger herunder

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Firmainformation

Multiwood ApS

Dyndkrogvej 5, 5600 Faaborg

Klik her for rutevejledning

CVR: 29309779

Kontaktinformation

​Telefon: 64 76 11 00
​Mail: gudmund@multiwood.dk

Kontakt os for et god tilbud